Hemtjänst

Det första mötet

Vid ett första möte planerar vi Din omsorg tillsammans med Dig och Dina eventuella anhöriga. Du kan alltid få hjälp med tolk om det behövs.

Personalens kompetens/utbildning

Aros har utbildade undersköterskor med lång erfarenhet av hemtjänstarbete. Verksamhetsansvarig har bred medicinsk kunskap och erfarenhet inom vården. Inom ledningen finns jurist, statsvetare ,läkare och kvalitetsansvarig som säkerställer att vårdinsatser sker i enlighet med gällande lagstiftning.

Personalen som kommer hem till dig har undersköterskeutbildning, vårdbiträdesutbildning eller annan relevant kompetens för uppdraget.

Språk

All personal talar: svenska och engelska. Flera i personalen: arabiska, somaliska, turkiska, kurdiska, persiska, bosniska, ryska och även syrianska/assyriska.

Grundpelare

Kontinuitet: Vid sjukdom och ålderdom är trygghet och kontinuitet av största betydelse. Tydliga självvalda rutiner ska fungera som fundament i vardagen. Vår personal har stora språkliga, kulturella och religiösa kompetenser som skall skapa trygghet. Vi har också tydliga utarbetade rutiner i vårt arbete som skall skapa kontinuitet i vår omsorg.

Trygghet

Då personalen fungerar som ett hjälpmedel för en rikare vardag, anser vi på Aros Omsorg att det ska finnas en stor lyhördhet och flexibilitet hos den personal vi anställer. Vi strävar efter att ha personal som talar Ditt språk, samt respekterar och har förståelse för Dina religiösa och kulturella värderingar. Detta för att Du skall känna dig trygg och nöjd.

Flexibilitet

Den ena dagen är inte alltid den andra lik. Därför är vi alltid flexibla för ändring av tiden för Dina insatser. Som brukare hos Aros Omsorg har Du alltid möjlighet till samtal om det är något som Du vill diskutera. Detta för att vi snabbt skall kunna tillmötesgå Dina krav och önskemål efter biståndsbeslutet.

Mat och måltider

Med mer än 15 års erfarenhet av att driva restaurang och catering, serverar vår samarbetspartner dagligen flera hundra rätter till äldreboende och hemtjänst. Varje måltid skall vara en smakupplevelse och ett trevligt inslag i vardagen. Oavsett om Du har hemlagad mat eller matlåda ska Din mat vara av högsta kvalité. Därför har vi tagit fram tydliga rutiner och utbildningar, för att Din mat skall vara god och sund.

Vi lovar dig

Att Du och Dina önskemål ligger till grund för all den omsorg som ges av oss. Vi hjälper Dig även med sjukvård och myndighetskontakter. Behöver Du hjälp med att tolka brev eller har Du andra samhällsfrågor ställer vi gärna upp.

Vi utför följande:

Hemtjänst, Ledsagning, Personliga assistans och Avlösning

I följande områden (men inte enbart):

Botkyrka, Bromma, Enskede, Farsta, Hägersten, Hässelby, Kista, Liljeholmen, Rinkeby, Skarpnäck, Skärholmen, Spånga, Tensta, Vantör, Vällingby, Årsta och Älvsjö

Rulla till toppen