Om oss

Om Aros Omsorg

Aros Omsorg är ett vårdbolag som utför hemtjänst, personlig assistans, avlösning och ledsagning.

Vi finns tillgängliga för alla målgrupper oberoende av ålder, etnicitet och vårdbehov. Målet är att alltid kunna tillgodose våra medarbetare, brukare och samarbetspartners på bästa sätt.

Vi tror att kontinuitet och långsiktighet är två nyckelord för en givande utveckling. Ett av våra interna mål är att ha så låg personalomsättning som möjligt. Vi vill kunna garantera våra brukare samma personal fortlöpande, vilket visar sig skapa en trygghet och harmoni i vardagen.

Aros Omsorg har kontinuerligt arbetat och strävat efter att alltid vara i framkant när det kommer till kvalité och service. Vår verksamhet kännetecknas av värdighet, medmänsklighet och respekt för människans självbestämmande och integritet.

Konsultation

Vi erbjuder alltid fri konsultation och rådgivning även för dig som inte använder oss som utförare. Har du som anhörig eller brukare några frågor om Lagen om stöd och service (LSS) eller Socialtjänstlagen (SoL) är du alltid välkommen att kontakta oss.

Garantier

Vi på Aros Omsorg har tagit fram en egen garanti som innebär att du som brukare alltid kan garanteras att få hjälp av personal med samma kön om du så önskar. Har du önskemål om att få hjälp av personal som talar samma språk som du gör vi allting för att uppfylla det. Ledningen i vår verksamhet är utbildade i både Lagen om stöd och service (LSS) samt Socialtjänstlagen (SoL) och vägleder er i hela processen.

Rulla till toppen